Informasjon om gulvvarme og varmtvann

Styrene mottar jevnlig klager på manglende gulvarme eller varmtvann. Vi har i flere år hatt serviceavtale med Assemblin, som regelmessig foretar ettersyn og feilrettinger på anlegget som er tilknyttet fjernvarme, altså både vannbåren gulvvarme og varmtvann.

I år, som i fjor, har vi inngått avtale med Assemblin om at den enkelte beboer som opplever feil sender mail til dem direkte (med garasjestyret som kopimottaker). De vil da sørge for eventuell feilsøking og utbedring om nødvendig. Ofte er det komponenter som termostat og actuatorer (ventilregulatorer) som må byttes, andre ganger er det større feil på anlegget som rammer flere leiligheter. Ved at beboere melder feil vil vi i større grad få oversikt over utfordringene til anlegget og eventuelt planlegge større vedlikehold/oppgraderinger om nødvendig.

Dersom det er feil i varmesystemet vil sameiene dekke disse kostnadene. Det kan være ventiler, actuatorer, lufting mm. Skifte av termostat inne i leiligheten belastes den enkelte eier. Assemblin utfører dette og har prissatt det til ca kr. 1050 eks. mva. pr stk. (Dette innebærer at det skiftes flere på samme oppdrag). Avtalen gjøres direkte mellom firmaet og den enkelte.

Feilmelding sendes pr. mail til:

Prosjektleder Magnus Spone, Assemblin

Email: Magnus.Spone@assemblin.no

Legg til kopiadressat: garasjestyret@pilotenfornebu.no

Vennligst oppgi navn, telefonnummer, mailadresse, adresse og leilighetsnummer, i tillegg til en beskrivelse av problemet.

Styrene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.