Vedlikehold i leilighetene

Her finner du instruksjoner for regelmessig vedlikehold i leiligheten.

2 kommentarer til “Vedlikehold i leilighetene

 1. leilighet 4011. Bernt Balchensvei 30. terrassedør virker helt rustet fast . vanskelig å åpne . .bunnsville under dør er helt råttent. hva gjør jeg?. Glasset i døren har også sprekk. hvem kontakter jeg for utskifting av glasset? Soveromsvindu er helt gått i oppløsning i rammen . det er selvfølgelig blitt utsatt for mye fukt da vindu må være oppe under natten for å få luft . dette må skiftes . Hvem sitt ansvar er dette?hvor henvender jeg meg for vask av utvendig vask av terrasse glassene og vindu som ligger høyt i 4etage på hjørne.

  1. Styret er kjent med at leiligheten var vært utleid i lengre tid og det du beskriver vitner om en total mangel på løpende vedlikehold. Tilsvarende skader er ikke kjent fra andre leiligheter i sameiet.

   Vi regner med at du har forsikret leiligheten i forbindelse med utleien, og anbefaler at saken meldes dit og at det blir foretatt en faglig besiktning av skadene.
   Sameiet har et ansvar for fellesområder og bygningskroppen, mens innvendig er det eier selv som er ansvarlig.
   Når det gjelder sprekk i vindu må dette vurderes om det er feilbruk og/eller fysisk påvirkning som har forårsaket sprekken.

   Til rengjøring av glass på verandaen har flere i sameiet benyttet Fortuna Renhold – som også rengjør fellesarealer.

   Tilbakemelding etter faglig besiktigelse ønskes.

   Mvh. Styret
   v/Gunnar B

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.