Sommerhilsen fra styret

Vi håper alle beboere koser seg med velfortjent sol og varme og fryder seg over vårt fellesområde og parkområde på Fornebu.

Som en del av økt bruk av fellesområde og balkonger/terrasser oppfordres alle til å ta hensyn til andre beboere i forbindelse med støy, røyking og grilling som kan være til sjenanse for øvrige beboere. Det er viktig av har respekt for at vi bor i et fellesskap i nær relasjon til våre naboer. Ellers vises det til våre ordensregler og vedtekter.

Beboere i 5 etasje må sørge for at sluk på terrasser er rengjort og åpne iht. retningslinjer (seksjonseiers ansvar). I perioder med kraftig regn er det viktig at vann blir drenert for å unngå skader på underliggende leiligheter.

Ved langvarig tørke ber vi om beboere med markterrasser om å bidra med vanning av egne hekker enten med slangevogner som er utsatt i fellesområdet eller manuell vanning med bøtter eller kanner. Styret bidrar også med vanning og har innkjøpt dryppslanger for vanning av hekker ved terrasser. Dersom tørken fortsetter, vil styret vurdere innleie av Agaia eller vaktmester for vanning i forbindelse med feriemåned.

Til slutt vil styret minne om kontaktinfo til vaktmester for varsling av avvik eller behov for assistanse. Denne tjenesten kan også benyttes privat etter behov for assistanse i leilighetene. Henvendelser som gjelder vaktmestertjenester sendes per e-post til driftsleder Ståle Lundemo, stale@abvk.no, tlf. 67150088 eller mob. 91556629.

Link til hjemmesiden og vaktmestertjeneste for Piloten Sameie: Kontakt vaktmester | Piloten Sameie Fornebu (pilotenfornebu.no)

Styret ønsker alle beboere i Piloten Sameie en riktig god sommer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.