Viktige julemeldinger!

Som alle andre trenger styret også litt juleferie, og da er det greit med noen siste meldinger før vi starter på julematen. Styret ønsker ønsker selvfølgelig alle beboere en GOD JUL, og håper at alle vil bidra til en hyggelig jul i Piloten!

Her kommer noen påminnelser og statusoppdateringer:

Varmtvann: Feilen med varm tappevann er nå funnet og, som de fleste forhåpentlig har merket, utbedret. Dersom noen fortsatt skulle oppleve kaldt vann slik som før, må det tas kontakt med OBOS ettermarked slik som i andre tilfeller.

Måking/strøing: Det ble ikke måket eller strødd ved og etter siste snøfall, dette var en glipp fra nytt vaktmesterselskap og skal nå være ordnet. Den nye vakmesteren, Gårdsplass, kan nås direkte på 23 17 85 00 dersom det for eksempel er manglende brøyting.bilde (2)

Julepapir og juletrær/Søppelsug: Det er ikke styret som har ansvar for søppelsugene, dette er beboerne selv, i fellesskap! Dersom sugene er fulle, må dere ringe 45 00 55 42 / 45 00 55 52. (Envac skal komme og feste lapp med disse numrene på alle søppelsugene.)

Julepapir anses ikke som papir, og skal derfor IKKE ned i suget for papir. Det skal heller ikke pappesker. Julepapir må legges i vanlige plastposer (handleposer o.l.) som knytes godt igjen, og kastes i restavfall. Pappesker må kastes på papp- og papirinnsamlingene som blant annet finnes på Meny Snarøya og Storøya Grensedenter. Isopor må heller ikke stappes ned i sugene!bilde

Det bestilles container rett etter jul til juletrær: I mellomtiden må trærne oppbevares på balkong eller i boden når de ikke ønskes inne lenger. Tre dem gjerne ned i søppelsekk for å unngå dryssing i oppganger, heis og bodanlegg.

Avløpsrør: Fett fra matlaging bør samles i beholdere og kastes, ikke skylles ned i toalett/vask. Husk å minne gjester på at det bare er toalettpapir som skal ned i toalettet, ikke våtservietter, intimprodukter og liknende. Vi vil nødig få enda en lekkasje i boder/parkering midt i julen!

Regning fra BKK: Mange har ikke fått regning på oppvarming av forbruksvann, dette skal BKK nå ha sendt ut.

Vis hensyn: Så vil vi minne om de vanlige husordensreglene angående når det skal være stille, og håper at alle tar hensyn selv om kanskje selskapet trekker ut blant annet på nyttårsaften. Husk å si ifra om dette til «store barn» som eventuelt skal være alene hjemme.

GOD JUL hilsen Styret

 

3 kommentarer til “Viktige julemeldinger!

 1. GOD JUL til styret, og takk for fin informasjon! – Vedr. Telenor Arenas arrangementer, så skilter TA trafikken opp Bernt Balchens vei, noe som flere av beboerne synes er meningsløs, da skiltingen bør henvise trafikken opp Odd Nansens vei. Skiltet er plassert nede ved trafikklyset Snarøyveien/Bernt Balchens vei. Siste arr. var lørdag 22.12.med Swedish House Mafia-konsert. Shuttlebusser og biler begynte å kjøre allerede før kl 18.
  Billettsalget var fra kl. 18-22. Undertegnede satt hele kvelden på kontoret mitt ut mot Bernt Balchens vei, og det var i alle timene en intens trafikk. Andre beboere her som skulle kjøre ut/inn i garasjen, ble sjenert og hemmet av privatbiler i kø, delvis parkert, ringing på dørklokken ut på natten etc. Observerte også shuttlebuss (stor rød Snarøya-buss) kjørende opp BBs vei ved 2-tiden mot Telenor Arena for å hente folk etter konsertens slutt. (Et mangelfullt og kaotisk arrangement også, iflg VGs nett). Kan vi få en forandring på skiltingen til Odd Nansens vei, ved en henvendelse fra Styret, istf. at vi enkeltpersoner kontakter Telenor Arena? Det er mange arr. utover, reiselivsmessen 11.-13. jan. ser ut til å være det første. Iflg. tlf.kat. har Telenor Arena mobil.nr. 909 97 700.
  Undertegnde bor i BBs vei 32.

 2. Enig med Marit.
  Jeg vil også legge til de som blir stående ved blokkene våre før og etter konserten e.l.
  som forsøppler veldig med flasker, papir, etc. Det må være mulig å legge frem denne problemstillingen på en forståelig måte for Telenor arena og spørre om de kan bistå med søppleplukking etter endt konsert samt legge om kjøreruten til eksempel Odd Nansen vei!?

  mvh.
  Christian Hiorth

 3. Så enig! Det er ille at hverken voksne eller barn får sove disse kveldene/nettene pga busser, bilkøer og dertil tilhørende bråk. Jeg håper vi snarest finner en løsning med TA på å dirigere trafikken utenom Bernt Balchensvei. Mvh Carina Brattvik

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.