LAGRING I GARASJEN OG BODANLEGGET, PARKERING OG TILGANG TIL GARASJEN

Styret i garasjesameiet har i det siste dessverre registrert at det er enkelte beboere som tar seg til rette i garasje- og bodanlegget.

Med henvisning til vedtekter og ordensregler for garasjen og bodanlegget (se hjemmesiden eller VIBBO), innskjerpes følgende:

1: Det parkeres utenom nummererte garasjeplasser, på plasser tydelig merket og reservert for HC-bruk, og på plasser tydelig merket med parkering forbudt. Området er tydelig skiltet med at slik parkering kan medføre kontrollsanksjon. Styret har imidlertid bedt parkeringsselskapet vært tilbakeholdne med å ilegge slike sanksjoner i garasjen, men dersom praksisen fortsetter må man be selskapet iverksette hyppigere kontroll og sanksjonering.

2: Det hensettes gjenstander/ting på garasjeplassene, sykkelparkeringen og ellers i anlegget. Reglene definerer klart hva som er tillatt. Dersom eier ikke rydder opp innen rimelig tid kan gjenstandene blir kastet og utgifter til dette belastet eier.

3: I bodanlegget er enkelte som tar seg til rette og oppbevarer gjenstander/ting utenom sin egen bod og sperrer for naboer, samtidig som det er i strid med HMS-reglene om frie rømningsveier og brannforebyggende tiltak. Dersom eier ikke rydder opp innen rimelig tid kan gjenstandene blir kastet og utgifter til dette belastet eier.

4: Grunnet flere tyverier og uvedkommende personer/kjøretøyer i garasjeanlegget må adgangen innskjerpes. Vi har registrert at uvedkommende som åpner porten med koden går og kjører inn både på dag- og nattetid. Innspill fra beboere om at koden på garasjeporten er kjent av veldig mange og sannsynligvis gir adgang for uvedkommende har resultert i styrevedtak om at koden slettes og åpningsmuligheten utgår. Skifte av kode tidligere har vist seg at den raskt blir kommunisert til utenforstående og bidrar derfor ikke den nødvendige sikkerhet.

Nåværende kode slettes fra og med 1. februar 2021.

Alle beboere skal ha enten nøkkel til gangdøren ved siden av porten eller egen åpner.

2 kommentarer til “LAGRING I GARASJEN OG BODANLEGGET, PARKERING OG TILGANG TIL GARASJEN

  1. Hei!
    Jeg har nå en garasjeplass, jeg ikke trenger lenger som jeg gjerne leier ut. Er det noen restriksjoner på utleie,f.eks. hvor leieren skal bo? Eller annet? Hilsen Siri Haugum

    1. Regelverket sier at de som skal leie plass i garasjeanlegget må ha bopel i enten Piloten eller Fornebu Hageby TUN1 sameier. Den ledige plassen kan annonseres ved oppslag i oppgangene eller garasjen.

      Mvh. Styret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.