Innbrudd og hærverk i bodanlegget

Videoopptak av gjerningsmennene er sikret og vil bli overlevert politiet. To gjerningsmenn benyttet en stjålet bil som politiet fikk overlevert reg.nr. på   kl. 1800 i går fra oss. Den ble umiddelbart etterlyst.

Innbrudd og tyverier fra to boder er innrapportert så langt, samt innbrudd og tyveri fra en tilhenger. Alt blir anmeldt til politiet.

Beklageligvis ser det ut som om gjerningsmennene har kommet seg inn via en av inngangene og ned i garasjen, hvoretter de har åpnet porten fra innsiden og kjørt bilen inn. De oppholdt seg der fra ca. kl. 0300 – 0400.

Hvordan de kom inn, eller hvem som åpnet for dem vites ikke. Styret innskjerper at man ikke må slippe inn ukjente som ringer på dørklokken, eller la ukjente komme inn inngangsdøren når man selv kommer hjem.

Skadene i bodanlegget vil bli reparert i løpet av mandag.

Vi ønsker god påske!

 

2 kommentarer om “Innbrudd og hærverk i bodanlegget

  1. Hei,
    Ved inngangsdøra til Bernt Blachens vei 2, ser jeg tydelig tegn til at noen har prøvd å bryte låsen. I tillegg ligger det en brukket skrutrekker tupp på gulvet. Det tydelig at vedkommende har prøvd å trenge skrutrekkeren gjennom gapet mellom døren og rammen å så skive inn låsen slik at døren kan åpnes. Hvis noen klarer å åpne døren på denne måten, da klarer vi ikke å forhindre at dette gjentar seg.
    /Chelliah
    Leil.1, Bernt Balchens vei 2.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.