Innbrudd og hærverk i bodanlegget

Videoopptak av gjerningsmennene er sikret og vil bli overlevert politiet. To gjerningsmenn benyttet en stjålet bil som politiet fikk overlevert reg.nr. på   kl. 1800 i går fra oss. Den ble umiddelbart etterlyst.

Innbrudd og tyverier fra to boder er innrapportert så langt, samt innbrudd og tyveri fra en tilhenger. Alt blir anmeldt til politiet.

Beklageligvis ser det ut som om gjerningsmennene har kommet seg inn via en av inngangene og ned i garasjen, hvoretter de har åpnet porten fra innsiden og kjørt bilen inn. De oppholdt seg der fra ca. kl. 0300 – 0400.

Hvordan de kom inn, eller hvem som åpnet for dem vites ikke. Styret innskjerper at man ikke må slippe inn ukjente som ringer på dørklokken, eller la ukjente komme inn inngangsdøren når man selv kommer hjem.

Skadene i bodanlegget vil bli reparert i løpet av mandag.

Vi ønsker god påske!

 

Legg inn en kommentar