Informasjon fra Fornebubanen

Informasjon om kvelds- og nattarbeid i forbindelse med omlegging av Snarøyveien ved Flytårnet

I kveld mandag 11 oktober og natt til tirsdag 12 oktober blir det utført arbeider i forbindelse med omlegging av Snarøyveien ved Flytårnet.

Det blir lyd fra anleggsmaskiner, flytting av tung sikring, montering av skilt og veimerking. Dette er ikke sterkt støyende arbeid.

Dette skal gjøres:

  • Snarøyveien (retning fra sentrum) legges om på strekningen Odd Nansens vei – Bernt Balchens vei
  • Bernt Balchens vei åpner igjen for gjennomkjøring. Bilister fra Bernt Balchens vei som skal mot sentrum må svinge til høyre og benytte rundkjøring ved Technopolis.
  • Odd Nansens vei blir stengt med bom og det er kun utrykningskjøretøy og anleggstrafikk som kan benytte veien
  • Gangvei langs omlagt Snarøyvei åpner og bussholdeplass fra sentrum er flyttet nærmere Odd Nansensvei og undergangen til Telenor

Det er vanskelig å si om trafikkmengden vil øke i Bernt Balchens vei som følge av at Odd Nansens vei er stengt. Trolig vil de fleste benytte andre veier siden det blir en omkjøring via Technopolis ved kjøring mot Oslo.

Det legges ikke opp til at myke trafikanter skal krysse Snarøyveien ved Bernt Balchens vei før den omlagte veien er åpnet i sin helhet (begge retninger) i slutten av oktober. Undergang mot Technopolis og ved Telenor må benyttes. Nærmeste busstopp for Bernt Balchensvei er ved Technopolis i retning sentrum.

Snarøyveien legges om i sin helhet (begge retninger) i slutten av oktober. I forbindelse med grunnarbeider og bygging av Flytårnet stasjon blir veien liggende slik til Fornebubanen er ferdig bygget i 2027. Les mer om arbeidene og se illustrasjon av Flytårnet stasjon i vår digitale publikumsmodell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.