Åpen dag på Fornebubanens anlegg søndag 28 august 12:00 – 15:00

Hold av dagen, 28. august kan du komme inn på Fornebubanens anlegg på Fornebu sør!

Sammen med våre entreprenører Implenia og Skanska inviterer vi alle naboer og interesserte til Åpen dag på vårt anleggsområde på Fornebu sør fra kl. 12.00 – 15.00. Det blir omvisning på området og guidet busstur i tunnelen for de som vil. Vi er til stede for å svare på alle store og små spørsmål om Fornebubanen, og vise hvor langt vi er kommet. Det blir grilling, konkurranser og premier til barna. Vi håper mange har lyst til å ta turen til Fornebu denne dagen. Vi gleder oss!

NB! Det er ingen parkeringsplasser inne på anleggsområdet, men det er mulig å stå i parkeringshuset hos Fornebu S på andre siden av Snarøyveien.

1 kommentar til “Åpen dag på Fornebubanens anlegg søndag 28 august 12:00 – 15:00

  1. Fornebubanen, noe vi ser frem til eller ……
    Det finnes sikkert en reiseundersøkelse som grunnlag for prosjekteringen (men da fra tiden lenge før utbygningen av Fornebu området i det omfang vi opplever nå). Det kunne være interessant å få en informasjon om reisevaner for oss som bor her i vår vei, og om vi kommer til å benytte banen når den om ca. 10 år er ferdig bygget.
    ⦁ Er det fornuftig at banen går mellom Fornebu og Majorstuen?
    ⦁ Dersom ekspressbuss-tilbudet opprettholdes, er da bussforbindelsen mellom Fornebu og Akerbrygge å foretrekke, fremfor å bytte til T-bane/tog på Skøyen/Majorstuen for å komme til sentrum?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.