VÅRDUGNAD, SKROTINNSAMLING OG GARASJEVASK

Dugnad ONSDAG 25. april kl. 1700 – 2000

Vi ønsker alle velkommen til dugnad. Ta med egnede klær og godt humør. Oppmøte ved styrerommet hvor oppgaver blir fordelt. Det blir som vanlig servert drikke og noe å spise på slutten av dagen.

Skrotinnsamling TORSDAG 26. april – hele dagen

Denne dagen vil det være mulighet til å kvitte seg med eget skrot. Alt av skrot (gamle sykler, unyttige ting fra boder og garasjen) kan settes på gressbeltet mellom Bernt Balchens vei og gangveien. Dette hentes av Renova 27. april.

Garasjevask lørdag 28. april kl. 0800 – 1600

Garasjen vil bli støvsugd og vasket. Garasjeanlegget må tømmes for ALT som står på gulvet. Kjøretøyer kan parkeres ute på gjesteparkeringsplassene våre (Ingen kontrollsanksjoner vil bli utstedt i tidsrommet for vasking), parkeringslommene og på Telenor parkering P5 (som ligger i forlengelsen av Bernt Balchens vei på andre siden av Snarøyveien, hvor det er gratis å stå parkert lørdag og søndag.

 

VEL MØTT!

Legg inn en kommentar