Utstyrsbytte på vegne av Viken Fiber Altibox i Piloten Boligsameie

I forbindelse med overgangen til ny tv-løsning fra Altibox, Viken Fiber, så har vi behov for å komme inn å bytte hjemmesentral (hvit boks) hos alle som har utdatert utstyr.

MERK: Dersom du ikke står på listen, betyr det at du ikke trenger nytt utstyr. Du skal allerede ha mottatt ny dekoder (svart boks). Dersom du ikke har det, ber vi om at du kontakter Viken Fiber på telefon 21 45 45 00.

Dersom tidspunktet du har blitt tildelt ikke passer, ber vi om at dere først prøver å bytte tid med en nabo eller får noen andre til å slippe montør inn. Dersom dere bytter tid, ber vi om at dere sender oss en e-post med informasjon om hvem dere har byttet med.

Dersom dette ikke lar seg gjøre; kontakt oss på tlf: 47 77 40 00 – 1 for å avtale nytt tidspunkt. Våre åpningstider er mandag til fredag fra klokken 07:00 – 10:45 og 11:30 – 15:00.

Alternativt kan dere sende en e-post til kundesenter@netel.no

MERK: Vi har dessverre ikke mulighet til å sende montører på kveldstid.

 

Mvh Netel AS, entreprenør av Viken Fiber

 

Piloten

12 kommentarer til “Utstyrsbytte på vegne av Viken Fiber Altibox i Piloten Boligsameie

  1. hei
   de som må bytte utstyr finner listen i postkassen sin, vi ville ikke legge den ut på nettet. Dersom du ikke finner listen i postkassen, trenger du ikke bytte. Håper det er OK

   vennlig hilsen Piloten

    1. hei
     Boksen som skal skiftes ut i mange av leilighetene nå er den hvite boksen på boden, den største hvite boksen på boden med mange lys. Klarer jeg forklare dette slik at det blir til å forstå?

     Vennlig hilsen Kari

     1. Vi har store hvite boks på boden. Fikk ingenting i postboksen. Ikke sikkert skal denne boksen skifter eller nei.

     2. Hei
      Dersom du ikke har fått liste i postkassen, skal du ha du ny hvit boks på boden. Gi meg tilbakemelding, dersom du mener dette ikke stemmer, så skal jeg ta det opp med Netel som utfører arbeidet.

      Vennlig hilsen Piloten v/Kari Intelhus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.