Informasjon i forbindelse med konserter

De fleste har nok lest om de kommende dagenes konsert i Telenor Arena. I den anledning ønsker styrene å informere litt om trafikk og orden utenfor sameiene.

Styrene har vært i kontakt med politiet angående trafikk og ordensforstyrrelser ved konserter på Telenor Arena. Politiet redegjør for trafikken gjennom Bernt Balchens vei.

Generelt for arrangementer på Telenor Arena, har politiet i samarbeid med arenaen, Bærum kommune og Statens vegvesen, utarbeidet to trafikkavviklingsplaner. Én plan for mindre arrangementer, og én for store arrangementer.

Planene er, i følge politiet, utarbeidet med tanke på å forebygge trafikkulykker, og for å få en best mulig helhetlig trafikkavvikling for gjester til arenaen, næringslivet på Fornebu, og beboere både på Fornebu og Snarøya.

Det har vært prøvd ut og vurdert ulike tiltak og traséer, men planene som følges i dag gir beste og løsning med tanke på trafikksikkerhet.

Bernt Balchens vei er en offentlig vei, tilgjengelig for allmennheten, og derfor ikke mulig å stenge av.

For kommende dagers konserter har det blitt sendt ut nabovarsel. Dette har blant annet vært publisert på arenaens hjemmesider, og på Budstikkas nettavis. Varselet opplyser om trafikktiltak som skal gjøres.

I tillegg har styret nå fått på plass en dialog med trafikkleder i politiet angående ordensforstyrrelser under konserter. På de kommende tre konsertdagene skal mannskap fra politiets trafikkenhet stå i krysset Snarøyaveien og Bernt Balchens vei. Om det oppstår ordensforstyrrelser kan beboere henvende seg til disse.

I forbindelse med gjesteparkering er det vanskelig å for eksempel skille mellom konsertgjester som også “tilfeldigvis” er på besøk hos kjente i Bernt Balchens vei, og faktiske gjester. Og så videre. Styrene er klar over at mange irriterer seg over parkering på våre plasser, men i denne anledning er det valgt å tåle “gjester” på gjesteparkeringen. Vi håper derfor at beboerne kan klare seg med trangere gjesteparkering disse tre dagene. Styret følger likevel med og vurderer situasjonen underveis disse konsertdagene, og eventuelle nye tiltak frem mot kommende arrangementer.

 

1 kommentar til “Informasjon i forbindelse med konserter

  1. Jeg synes det er ille at vi må finne oss i så mye støy fra busser som kjører i skyttel utenfor soveromsvinduene våre frem til kl.01 om natten, senest nå i natt ifm. Bruce Springsteen.
    Det er rett og slett en veldig dårlig løsning for oss beboere at lille Bernt Balchensvei er Arenaens buss trasè!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.