Kategoriarkiv: Vedlikehold

Snebrøyting og strøing

Snørydding med bil og mannMinner om at alle kan melde om manglende brøyting og strøing på våre fellesområder direkte til Gårdpass. Ring 23 17 85 00 og velge brøyting/strøing i menyen og be de komme.

OBS: Det gjelder ikke gangveien foran nordblokkene som går langs bilveien, dette er det kommunen som har ansvaret for.

Viktige julemeldinger!

Som alle andre trenger styret også litt juleferie, og da er det greit med noen siste meldinger før vi starter på julematen. Styret ønsker ønsker selvfølgelig alle beboere en GOD JUL, og håper at alle vil bidra til en hyggelig jul i Piloten!

Her kommer noen påminnelser og statusoppdateringer: Fortsett å lese Viktige julemeldinger!

Vannet stenges av onsdag 12/12

Vannet stenges av 12/12 fra 9 til 12.

Det vil bli utført rensing og vedlikehold av vannanlegget vårt i denne perioden.

Ettårsbefaringer

De første som flyttet inn i Piloten Sameie har nå allerede bodd der i ett år og det er da tid for ettårsbefaring av leilighetene.

I samarbeid med Skanska Norge AS er vi blitt enige om at det er mest hensiktsmessig og effektivt at vi samordner befaringene for leilighetene i de enkelte tun.

Nå først er det leilighetene i Tun 4 (Bernt Balchens vei 2, 4, 6, 8, 10, 12 og 14) som står for tur og vi ønsker å gjennomføre befaringene i løpet av januar /februar 2013.

Ettermarkedsavdelingen til Skanska Norge AS vil i god tid på forhånd varsle om tidspunkt for befaringen og vil også gjennomføre de enkelte befaringer.

Ny vaktmester på plass

Vi har inngått avtale om ny vaktmestertjeneste. Valget falt på Gårdpass eiendomsservice som også vil foreta brøyting og strøing i vinter samt feiing til våren. De vil få nøkler til å komme inn fra i morgen torsdag.

Vår vaktmester heter forresten Helge, så da er det bare å hilse på han.

Gårdpass kan treffes på telefon 23 17 85 00

Fortsett å lese Ny vaktmester på plass

Vedlikehold på lufteanleggene gjennomført

I går og i dag er det gjennomført service og vedlikehold på lufteanlegget vårt. Alle filter er nå skiftet og det er gjort en liten oppjustering i Nord tun 4 (nummer 2 og 4) slik at dette er på samme nivå som resten av Piloten.

Videre fremover så vil filtrene byttes hver 6. måned slik at vi alltid har optimal lufttilstrømmning i lufteanlegget vårt.