Kategoriarkiv: Fornebu

Kan du hjelpe oss?

Sitter du på bilder av trafikkaos i sammenheng med arrangementer og konserter på Telenor Arena? Da vil vi gjerne at du sender de til styret@pilotenfornebu.no

Vi har alle opplevd utfordringene ift. avviklingen av arrangementer på Telenor arena. Dette er en sak styret har jobbet veldig lenge med, men som desverre har vist seg å være vanskelig å få gehør for hos politiet, arrangør og kommune. Vi har nå i samarbeid med Fornebulandet vel tatt saken videre i felleskap med andre sameier her på Fornebu. Vi håper å kunne bruke de innkommende bildene for å demonstrere utfordringene.

På forhånd takk,
Styret

Gratis fritidsparkering på Telenor

WP_000052Vi vil informere om at telenor tilbyr gratis fritidsparkering på Fornebu utenom arbeidstiden. Gratis parkering er tilgjengelig hverdager 14.45-09.15, samt røde dager og juli måned hele døgnet.

Informasjon i forbindelse med konserter

De fleste har nok lest om de kommende dagenes konsert i Telenor Arena. I den anledning ønsker styrene å informere litt om trafikk og orden utenfor sameiene.

Fortsett å lese Informasjon i forbindelse med konserter

Velkommen Fornebu Hageby

Velkommen_hvitVelkommen til alle i Fornebu Hageby. Da har vi en felles side for Fornebu Hageby, Piloten og Garasjesameiet. De fleste tjenestene er felles men de som er ulike vil nå oppdateres etter hvert. Navnet Fornebu Hageby vil også bli lagt til flere steder.

Om Piloten i OBOS bladet

Vi er omtalt i en kort notis i OBOS bladet som kommer nå. Det var den fatastiske innflyttingsfesten.