Kategoriarkiv: Informasjon

Kan du hjelpe oss?

Sitter du på bilder av trafikkaos i sammenheng med arrangementer og konserter på Telenor Arena? Da vil vi gjerne at du sender de til styret@pilotenfornebu.no

Vi har alle opplevd utfordringene ift. avviklingen av arrangementer på Telenor arena. Dette er en sak styret har jobbet veldig lenge med, men som desverre har vist seg å være vanskelig å få gehør for hos politiet, arrangør og kommune. Vi har nå i samarbeid med Fornebulandet vel tatt saken videre i felleskap med andre sameier her på Fornebu. Vi håper å kunne bruke de innkommende bildene for å demonstrere utfordringene.

På forhånd takk,
Styret

Søppel og kildesortering / Garbage disposal

Korte, men viktige beskjeder om søppel og kildesortering hos oss.

  1. Er søppelnedkastet fullt, ikke sett/heng poser utenfor, gå til et annet nedkast. Det er fint hvis de som sender barna ut med søppelet sier i fra til disse også. Husk at om du bretter sammen papp har det en tendens til å folde seg ut og tette til nedkastet, store biter må derfor rives opp. Er det fullt, ring  Envac (avfallsteknisk ansvarlig) på 47 46 90 00. Se forøvrig informasjon om søppelsugene her. 
  2. Glass- og metallgjenvinning leveres på returpunkt og skal ikke kastes i søppelsuget. Se sortere.no for nærmeste returpunkt og informasjon om sortering.
  3. Ser du at noen har plassert søppel utenfor nedkastet, bidra til fellesskapet ved å ta denne til neste nedkast . Informer deretter Envac som beskrevet i pkt. 2. Slik unngås store mengder ekstraarbeid. Dette er et felles ansvar vi har, som kun kan håndteres ved alles hjelp og innsats.

Two short, but important notices regarding garbage:

  1. If the collection point for garbage is full or blocked, NO NOT PLACE THE GARBAGE OUTSIDE ON THE GROUND. Walk to the next point and dispose it there. Garbage outside the vacuum system attracts rats and birds. Remember to cut cardboard into small pieces when disposing, otherwise it will block the vacuum system. If the collection point is full/blocked contact the operator Envac immediately on 47 46 90 00, 24 hours 7 days a week.
  2. It is forbidden to dispose Glass and metal, as well as large cardboard boxes, in the vacuum system. This is due to large risk of damage and blockages. Check sortere.no for the nearest collection point.

Vårens dugnad og skrotinnsamling

Det blir 

DUGNAD mandag 13. april, og

SKROTINNSAMLING tirsdag 14. april.

Mer info kommer. 

 

Påminnelse; vis hensyn ved festlige aktiviteter, spesielt etter 23:00

Nå som sommerferien nærmer seg for de fleste tar vi opp igjen denne gamle påminnelsen.  God sommer!


Vi er alle glad i festlige sammenkomster og i sameiet har vi romslige ordensregler i forhold til at det skal være stille fra 23:00.

Alle beboere i Piloten vil derfor sette pris på om alle viser hensyn og overholder husordensreglenes punkt 2 om ro og orden. Samtidig henstille til særlig hensynsfullhet og begrenset aktivitet utendørs etter kl 23.

Gratis fritidsparkering på Telenor

WP_000052Vi vil informere om at telenor tilbyr gratis fritidsparkering på Fornebu utenom arbeidstiden. Gratis parkering er tilgjengelig hverdager 14.45-09.15, samt røde dager og juli måned hele døgnet.

God jul! (og litt info)

Styret ønsker alle beboere og deres gjester en god og hyggelig jul og et godt nytt år i Piloten og Fornebu Hageby Tun 1!

Årets infobrev ligger snart i postkassene, men du kan allerede nå lese det  HER.

Styret vil også minne om følgende:

  1. Matfett må ikke helles i vask eller toalett, men i søpla(f.eks. i melkekartong). 
  2. Gavepapir skal i restavfall (ikke løst, men i pose). 
  3. Gjesteparkeringen er kun for gjester, ikke beboere. 
  4. Selv om det er jul og mange har fri så skal det være ro etter 23.00. 
  5. Renova kommer og henter juletrær den 13. januar kl 10. 

Velkommen til høstfest!

Velkommen til høstfest for Piloten og Fornebu Hageby lørdag den 21. september kl. 14:00!

Dagen starter med dugnad fra kl 12, og deretter høstfest  fra kl 14:00. Etter noen velkomstord blir det servering av pølser og hamburgere, og deretter skattejakt for de minste!

Ta med godt humør og grillmat dersom dere ønsker annet enn pølser/hamburger. Det er også hyggelig dersom noen vil ta med kaffe og kaker.

Værforbehold!

Hilsen festkommitteen: Cathrine, Mette, Mehrdad og Holger
beboerfest 1

Informasjon i forbindelse med konserter

De fleste har nok lest om de kommende dagenes konsert i Telenor Arena. I den anledning ønsker styrene å informere litt om trafikk og orden utenfor sameiene.

Fortsett å lese Informasjon i forbindelse med konserter

Velkommen Fornebu Hageby

Velkommen_hvitVelkommen til alle i Fornebu Hageby. Da har vi en felles side for Fornebu Hageby, Piloten og Garasjesameiet. De fleste tjenestene er felles men de som er ulike vil nå oppdateres etter hvert. Navnet Fornebu Hageby vil også bli lagt til flere steder.

Snebrøyting og strøing

Snørydding med bil og mannMinner om at alle kan melde om manglende brøyting og strøing på våre fellesområder direkte til Gårdpass. Ring 23 17 85 00 og velge brøyting/strøing i menyen og be de komme.

OBS: Det gjelder ikke gangveien foran nordblokkene som går langs bilveien, dette er det kommunen som har ansvaret for.